HOZZÁVALÓK
Tészta
4 tojás
4 evőkanál rétesliszt
4 evőkanál cukor
25 dkg málna
25 dkg áfonya
25 dkg eper
1 csomag piros tortazselé
Mascarponés krém
250 g mascarpone300 ml tejszín
Tejszínes krém
200 ml Hulala
1 csomag habfixáló
ELKÉSZÍTÉS
A piskótát a szokásos módon elkészítjük, megsütjük, ha kihűlt három felé vágjuk. A mascarponés krémhez a mascarponét krémesre keverjük, és a felvert tejszínnel összekeverjük. A tejszínes krémnél a tejszínt felverjük a habfixálóval. A torta összeállítása tortagyűrűben történik, hogy majd a zselé ne csurogjon le róla, piskóta, krém gyümölcsök, ezt még kétszer megismételjük. A tortazselét a leírás szerint elkészítjük, és a torta tetejére öntjük, majd 2-3 órára hűtőbe helyezzük.
Az eredeti torta a baleset után :( |
A második torta pár nappal később :) |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése