Ezt a sütit azért készítettem, mert maradt túró, és nem akartam, hogy kárba vesszen. Nem bántam meg, mert nagyon finom, puha.
Hozzávalók
25 dkg túró
1 tojás
5 dkg puha vaj/margarin
4 ek. zabpehely
2 ek. (barna)cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 kk. fahéj
1 tk. natúr joghurt
egy csipet só
25 dkg túró
1 tojás
5 dkg puha vaj/margarin
4 ek. zabpehely
2 ek. (barna)cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 kk. fahéj
1 tk. natúr joghurt
egy csipet só
Elkészítés
A hozzávalókat alaposan összekeverjük. Én apró szemű zabpelyhet és barna cukrot használtam. Miután összekevertük az alapanyagokat, érdemes egy kis ideig hűtőben tartani a masszát, hogy a zabpehely magába szívja a nedvességet. Ezután keksz alakú halmokat formázunk egy tepsiben, és megsütjük a sütiket.
Sokáig finom, puha marad, ha nem fogyna el semmi perc alatt. :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése